Pressemeddelelse
Bestyrelsen for Durup Idræts- og Svømmehal har besluttet at ansætte Lone Aggerholm Jensen som køkkenleder i Duruphallens Cafeteria og Selskabslokaler fra den 1. august 2018.
Lone er 48 år og bor til daglig i Jebjerg sammen med familien. Hun er uddannet køkkenassistent fra Egeris Plejehjem og har stor erfaring med at arrangere og tilberede fester af enhver type og størrelse fra tidligere jobs på bl.a. Skive Tekniske Skole, i en slagterforretning, ved spisestedet Vester Lyby og ikke mindst som kogekone i 19 år i forskellige forsamlingshuse i både Salling og Fjends.
Lone har rigtig mange innovative tanker og ideer til fornyelse af driften af såvel cafeteria som selskabslokaler og vil tilbyde både traditionelle festmenuer og nye spændende retter alt efter kundernes og brugernes ønsker.
Vores nye køkkenleder vil bl.a. satse på/afprøve nye tiltag i cafeteriet måske med et sundt islæt. På selskabsdelen vil der dels blive satset på afholdelse af selskaber i de nye lyse lokaler med plads til henholdsvis 60 og 200 personer samt på mad ud af huset.
Såvel køkkenleder som bestyrelse har et ønske om at udbygge samarbejdet med lokale erhvervsdrivende.
Lone indgår i den samlede ledelsesteam i Durup Idræts- og Svømmehal, hvor samarbejde på tværs af de forskellige faciliteter og aktiviteter vægtes højt.
Bestyrelsen for Durup Idræts- og Svømmehal har besluttet at ansætte Lone Aggerholm Jensen som køkkenleder i Duruphallens Cafeteria og Selskabslokaler fra den 1. august 2018.
Lone er 48 år og bor til daglig i Jebjerg sammen med familien. Hun er uddannet køkkenassistent fra Egeris Plejehjem og har stor erfaring med at arrangere og tilberede fester af enhver type og størrelse fra tidligere jobs på bl.a. Skive Tekniske Skole, i en slagterforretning, ved spisestedet Vester Lyby og ikke mindst som kogekone i 19 år i forskellige forsamlingshuse i både Salling og Fjends.
Lone har rigtig mange innovative tanker og ideer til fornyelse af driften af såvel cafeteria som selskabslokaler og vil tilbyde både traditionelle festmenuer og nye spændende retter alt efter kundernes og brugernes ønsker.
Vores nye køkkenleder vil bl.a. satse på/afprøve nye tiltag i cafeteriet måske med et sundt islæt. På selskabsdelen vil der dels blive satset på afholdelse af selskaber i de nye lyse lokaler med plads til henholdsvis 60 og 200 personer samt på mad ud af huset.
Såvel køkkenleder som bestyrelse har et ønske om at udbygge samarbejdet med lokale erhvervsdrivende.
Lone indgår i den samlede ledelsesteam i Durup Idræts- og Svømmehal, hvor samarbejde på tværs af de forskellige faciliteter og aktiviteter vægtes højt.